Web design bedrijf

Ons web design bedrijf helpt u bij het maken van professionele websites en webshops!

Meer klanten door een prachtige website of webshop

Laagste prijs garantie

Professioneel web design bedrijf

Website laten maken Mechelen

Web design bedrijf gespecialiseerd in het maken van aantrekkelijke en functionele websites.

Webdesignvoorzelfstandigen is een webdesign bureau die betaalbare websites maakt voor grote en kleine ondernemingen. Indien u een website wil laten maken bent u bij ons op het juiste adres!

Naast onze professionele aanpak hebben we een prachtig portfolio van websites die we al hebben opgeleverd. Verder zijn we gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en staan we klaar om uw social media te beheren.

Hoe kies je het juiste web design bedrijf voor uw onderneming?

Hieronder bespreken we enkele belangrijke factoren die u moet overwegen bij het kiezen van een web design bedrijf:

Ervaring en vakmanschap: Kies een web design bedrijf met een bewezen track record van het leveren van hoogwaardige websites die aansluiten bij de specifieke behoeften van hun klanten. Bekijk het portfolio van het bedrijf en lees recensies van eerdere klanten om een beeld te krijgen van hun ervaring en vaardigheden.

– Expertise in zoekmachine optimalisatie (SEO): Een goede website is niets waard als niemand het kan vinden. Kies een web design bedrijf dat ervaring heeft met SEO en uw website kan optimaliseren om beter te presteren in zoekmachines.

– Prijs: Uiteraard is de prijs enorm belangrijk. Het maken van een website kan enkele honderden tot enkele duizenden euro’s kosten. Dit hangt af van verschillende factoren. Lees hieronder verder om meer informatie te krijgen over de kostprijs van het maken van een website of webshop.

Responsief ontwerp

Wij maken websites en webshops betaalbaar voor iedereen!

Gemiddeld 30% goedkoper
Transparante offerte op voorhand
Vaste prijs
Geen verborgen kosten

Voordelen website laten maken door Webdesignvoorzelfstandigen

Betaalbare en flexibele formule's voor iedereen

Meer bezoekers, meer klanten en meer omzet

z

Extra naambekendheid voor je onderneming

Professionele partner die vlot bereikbaar is

portfolio

Enkele succesverhalen in de kijker

Bekijk volledig portfolio

Ons uniek proces op maat van kleine en grote ondernemingen

Het budget en de wensen van elke onderneming is verschillend. Daarom werken we steeds op maat en in lijn met de vraag van de klant.

diepgaand gesprek

Diepgaand gesprek

Op basis van een diepgaand gesprek bepalen we uw wensen. Nadien wordt dit samengevat op mail, zodat alles op voorhand duidelijk is.

Grafisch ontwerp

2) Ontwerp

Vervolgens maakt onze grafisch vormgever een professioneel ontwerp van uw website, in lijn met uw eigen huisstijl.

Marktonderzoek

3) Onderzoek concurrentie

Op basis van uw sector analyseren we uw online concurrentie en bepalen we de sleutelwoorden die gebruikt moeten worden om hoog te rangschikken op Google.

Afwerking

4) Afwerking

We optimaliseren de gebruikerservaring van de website of webshop, plaatsen de teksten online en toveren zo uw bezoekers om in klanten!

Veerle Verhulst

Avolonthee.be

"Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Webdesign voor zelfstandigen voor het ontwerp van mijn website en webshop. In overleg hebben we samen de beste opties gekozen. Uitgebreide kennis over hun vak, aangenaam, persoonlijk en vlot contact. Snel resultaat en prijs/kwaliteit zeker een aanrader! Bedankt!"

Overzicht belangrijke info als je een website wil laten maken door een web design bedrijf

mockup website ontwerp lieve gabriels

1) Een website laten maken in die goed gevonden kan worden op zoekmachines

Dit is nog belangrijker dan een mooi ontwerp, want een prachtige site die geen bezoekers krijgt is nutteloos.

2) Laat uw website maken door een professional

Een website maken is niet moeilijk, maar deze technisch correct instellen om hoog te scoren in Google en klanten te genereren vereist een professional met jarenlange ervaring. 

3) Zorg ervoor dat uw website betaalbaar blijft

Er komt veel kijken bij het maken van een site. Daarom komen er vaak verborgen kosten in het proces. Vermijd dit door op voorhand goede afspraken te maken over uw budget en uw verwachtingen. 

4) Denk goed na over integraties met uw onderneming

Een goede website trekt nieuwe klanten aan, maar vereenvoudigt ook uw administratie. Denk maar aan het boeken van afspraken, automatisch uitsturen van offertes, verzending van producten berekenen etc.

5) Een mooie site laten maken via een grafisch vormgever

Uw website is uw online visitekaartje en paradepaardje. Zorg ervoor dat uw webdesign partner gebruik maakt van een grafisch vormgever. Zo bent u zeker van een prachtig eindresultaat.

Een website laten maken die hoog scoort in Google

SEO (search engine optimization) Search Engine Optimization is het vakgebied dat zich bezig houdt met het technisch optimaliseren van een website zodat deze hoger komt in de zoekresultaten van verschillende zoekmachines (Google, Bing, Yahoo etc).

Waarom is hoog score op zoekmachines belangrijk?

De resultaten van een goed presterende website op de zoekmachines zijn drievoudig:
  1. Meer bezoekers
  2. Meer klanten
  3. Meer omzet

Wij volgen een uitvoerig proces om uw site hoog te laten scoren op Google

STAP1: MARKTONDERZOEK VAN DE CONCURRENTIE

Op basis van uw onderneming gaan we op zoek naar de belangrijkste online concurrenten. Door middel van geavanceerde SEO-tools (zoals bv. Ubersuggest) bekijken we de website van deze ondernemingen. Deze resultaten gieten we in een grote database met sleutelwoorden waar mensen op zoeken, backlinks (= andere sites die verwijzen naar de website van uw concurrent), het relatief aantal bezoekers bij uw concurrenten en nog veel meer.

STAP 2: BEPALEN VAN DE SLEUTELWOORDEN

Uit de database met gegevens leiden we de belangrijkste sleutelwoorden af die gebruikt worden voor uw website. Dit zijn sleutelwoorden die voldoende bezoekers aantrekken en gelijktijdig snel resultaat kunnen boeken omdat ze slechts matige concurrentie hebben.

STAP 3: SEO-TEKSTEN SCHRIJVEN

Vervolgens worden er SEO – teksten geschreven door een specialist die een wervelende tekst kan schrijven en gelijktijdig rekening houdt met de technische achtergrond van SEO. Aangezien dit enorm moeilijk is, is deze service uitbesteedt aan experts en beschikbaar in één van onze SEO pakketten.

STAP 4: IMPLEMENTATIE EN OPVOLGING

Tot slot wordt alle inhoud verwerkt op de website, rekening houdend met de technische eisen die belangrijk zijn voor zoekmachines. Nadien volgen wij de resultaten op om zeker te zijn dat we het beoogde effect bereiken.

Naadloze integratie van uw website

Onze websites hebben eindeloze mogelijkheden om te integreren met uw bestaande software of administratie.
Hieronder enkele voorbeelden.