Grafische vormgeving en Drukwerk

Grafische vormgeving en Drukwerk

Grafische vormgeving is een belangrijk onderdeel van bedrijfsmarketing.

Of het nu gaat om logo‘s, drukwerk of websites, een sterk grafisch design geeft een professionele uitstraling en maakt het verschil tussen een succesvol bedrijf en één dat niet opvalt.

Logo's

Webdesign

Drukwerk (naamkaartjes, brochures etc)

Social media

grafische vormgeving

Wat is grafische vormgeving?

Grafische vormgeving is een vakgebied dat zich bezighoudt met het ontwerpen van visuele communicatie.

Grafische vormgeving wordt gebruikt om boodschappen te communiceren via visuele media zoals posters, brochures, logo‘s, websites, app‘s, etc. Het  is een belangrijk onderdeel van goede branding en de eerste stap om merkbekendheid op te bouwen. Het kan ook gebruikt worden om een bepaald product of dienst te promoten.

portfolio

Wat we voor u kunnen betekenen

Logo laten ontwerpen

Waarom moet ik een logo laten ontwerpen?

Een logo is belangrijk voor elk bedrijf, omdat het een visueel symbool is dat je bedrijf of merk herkenbaar maakt.

Daarom is een eenvoudig, maar krachtig communicatiemiddel dat mensen in staat stelt om je organisatie te herkennen en te onthouden. Het logo geeft je bedrijf een professionele uitstraling, wat je helpt om je merk te versterken en je doelgroep te bereiken.

Wat zijn de voordelen van een professioneel ontworpen logo?

Eerst en vooral creëert het eenduidigheid bij je doelgroep en geeft het je bedrijf een betrouwbare reputatie.

Ten tweede versterkt een goed logo je merkidentiteit en zorgt het voor een verhoogde herkenbaarheid.

En ten slotte kun je het logo gebruiken op je website, drukwerk, bedrijfskleding, beursstands en andere promotiematerialen. 

Wat kost het om een logo te laten maken?

De prijs van een logo ontwerpen is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de hoeveelheid tijd en moeite die in het ontwerpproces wordt gestoken, de expertise van de ontwerper en het soort logo dat wordt gecreëerd.

Omwille van die reden is het moeilijk om een exacte prijs te bepalen zonder meer informatie, maar in het algemeen kost een laten ontwerpen van een logo tussen de100 en €500, afhankelijk van de factoren die hierboven worden genoemd.

Neem vrijblijvend contact op als je graag meer weet!

Grafisch design van drukwerk: flyers, naamkaartjes, brochures etc…

Heeft het in deze digitale tijden wel zin om te investeren in drukwerk?

Ja, het heeft zeker zin om te investeren in grafisch drukwerk. Hoewel veel mensen tegenwoordig digitale communicatie gebruiken, is er nog steeds een grote markt voor grafisch drukwerk. Mensen hebben vaak een sterke voorkeur voor iets tastbaars zoals een gedrukte brochure of flyer.

Bovendien heeft grafisch drukwerk vaak een langere levensduur dan digitale communicatie en kan het een meer professionele uitstraling hebben. Als je een gedrukte versie van je communicatie wilt hebben, is het investeren in grafisch drukwerk waarschijnlijk de beste optie.

Verkies je toch echter digitaal te communiceren, dan kan je steeds ook opteren voor het ontwerp van je social media pagina’s en posts of het opmaken van een mooie look-en-feel van je nieuwsbrief. Ook die mogelijkheden hebben wij in huis.

Wat zijn de voordelen van een professioneel ontworpen drukwerk?

Door je drukwerk professioneel te laten ontwerpen heeft je onderneming een professionele uitstraling, waardoor je meer opvalt en klanten overtuigt van je professionele aanpak.

Bovendien zijn grafische vormgevers uitzonderlijk goed in het krachtig overbrengen van een boodschap op een simpele manier. Hierdoor stijgt de perceptie van je onderneming en krijg je meer klanten en omzet!

Wat kost het om een mijn drukwerk te laten ontwerpen?

De prijs van een grafisch ontwerp voor drukwerk begint al vanaf 150€. Echter hangt het sterk af van de complexiteit van de opdracht, de hoeveelheid tijd die nodig is om het drukwerk te maken en eventuele extra kosten (vb. het omzetten naar een vector van een bestaand logo, aanpassen van een huisstijl etc.)

Grafisch ontwerp van digitale communicatie: Prachtig en professioneel ontwerp van uw social media pagina’s, posts, blog, nieuwsbrieven etc.

Grafisch design van digitale communicatie is een brede term die wordt gebruikt voor het ontwerpen van websites, afbeeldingen, social media, foto‘s, animaties, gebruikersinterfaces, logo‘s en vele andere aspecten van online communicatie. Het is een proces dat verschillende disciplines vereist, waaronder visueel ontwerp, webdesign, typografie, grafisch ontwerp, animatie, fotografie en geluidsontwerp.

Ons proces bij het opmaken van een ontwerp voor digitale communicatie

Grafisch ontwerp van digitale communicatie begint met het begrijpen van wie uw doelpubliek is, wat hun verwachtingen zijn en wat de doelstellingen zijn van het project. Om deze doelen te bereiken, vormen we een duidelijk beeld van je doelpubliek, hun verwachtingen, hun behoeften en hun gedrag. Met deze informatie kunnen we het juiste ontwerp maken.

Vervolgens gebruiken onze grafisch designers hun technische kennis zoals HTML, CSS, JavaScript, Photoshop en andere software. Al deze technieken kunnen worden gebruikt om websites, afbeeldingen, animaties, logo‘s en andere onderdelen van het ontwerp te creëren.

Tot slot gebruiken we onze expertise in SEO (Search Engine Optimization) om ervoor te zorgen dat het ontwerp zo goed mogelijk wordt gevonden door zoekmachines zoals Google. SEO omvat het gebruik van technieken zoals keyword research, linkbuilding, content marketing en meer om ervoor te zorgen dat hun ontwerp hoog wordt gerankt in zoekmachines.